Tipuri de huse pentru telefoane iphone si cum sa ti le alegi

husaIn cazul in care abia ti-ai cumparat un telefon mobil smartphone, fie ca este vorba despre iPhone, Samsung Galaxy S4, S5 sau S6, ori un telefon HTC sau aceste huse pentru tablete, obligatoriu te vei vedea nevoit sa cumperi si o husa special conceputa pentru acesta astfel incat sa iti protejeze telefonul mobil de socuri, caderi, zgarieturi, umezeala, apa sau nisip.

Calitatea unei huse pentru telefonul smartphone este direct proportionala cu numarul de ani in plus pe care ii castiga telefonul tau, adica mai exact, cu cat husa telefonului este mai calitativa si ofera un plus semnificativ in ceea ce priveste rezistenta si protectia telefonului, cu atat acesta va rezista mai mult timp si astfel, intr-un mod implicit, vei avea nevoie de mai putini bani pe viitor.


In caz contrar, daca alegi sa cumperi o husa pentru telefon slab calitativa s-ar putea sa te trezesti in scurt timp ca telefonul tau nu are mai nicio protectie impotriva cazaturilor, a socurilor, a actiunei apei sau umezelii ori a nisipului si vei avea nevoie sa mai cheltui inca cateva sute de lei pentru a iti schimba telefonul ori cateva parti importante din acesta, lucru care intotdeauna va costa mai mult decat o husa de telefon scumpa. In cazul in care nu esti hotarat ce husa sa iti cumperi pentru telefonul tau, in continuare iti oferim cateva sfaturi in acest sens.
Primul este si cel mai simplu, intrucat tine de compatibilitate. In afara de lucrul evident pe care trebuie sa-l faci, adica sa cauti huse speciale pentru telefonul tau, mai este nevoie sa incerci sau sa probezi efectiv husa intrucat cu toate ca este special conceputa pentru telefonul tau e posibil sa iti blocheze accesul la cateva elemente de accesibilitate, cum ar fi camera pentru inregistrat si facut poze sau mufa usb pentru conectarea la un computer sau laptop.
Daca iti doresti protectie care sa depaseasca standardele militare atunci te sfatuim sa cauti o husa in acest sens, care sa protejeze telefonul tau impotriva apei, nisipului, a zgarieturilor si socurilor cauzate de cazaturi de la inaltime si asa mai departe. Acest tip de husa este foarte avantajoasa in mod special pentru acele persoane care se cunosc a fi mai putin atente la siguranta telefonului, ori care folosesc telefonul in medii periculoase, cum ar fi la inaltime, in constructii sau pe munte.
Daca vrei ca husa ta pentru telefonul iPhone, HTC ori huse pentru Samsung s4 sa iti ofere nu numai protectie si rezistenta insa sa arate si bine, atunci poti sa optezi pentru o husa pentru telefoane smartphone care sa le imbine optim pe amandoua, astfel incat sa iti ofere o siguranta corespunzatoare si in acelasi timp sa aiba un aspect atragator cu o grosime relativ insesizabila sau cu posibilitatea de a personaliza husa.

Leave a Reply