Secrete pe care nu ti le spune nimeni despre cum sa alegi pantofii perfecti

Orice barbat stie ca un pantof bine ales este in masura sa ofere o imagine impecabila. De aceea, cand se impune nevoia de a alege o pereche de pantofi pentru o ocazie speciala pretentiile sunt dintre cele mai ridicate.

Provocarea este cu atat mai mare cu cat nu se omit nici clasicele aspecte, ce tin de confort spre exemplu. Asadar, sunt cautati pantofii care arata exceptional, dar in care te si simti bine.

Pentru cei care nu au la activ experienta din acest punct de vedere pare destul de usor sa se lase atrasi de aspect, de design. In fapt, cand vine vorba de pantofi barbati eleganti trebuie sa tii cont de fiecare detaliu. Iata si cateva aspecte pe care nu ti le spune nimeni, ce isi dovedesc importanta si ce alegeri poti face.

Stilul Oxford este unul clasic

Acest tip de incaltaminte a fost de-a lugnul timpului stilul elegantei supreme, in simplitatea lor. Continua sa fie, iar marele avantaj este ca se potrivesc oricui si sunt confortabili. Pantofii Oxford cap toe sunt ideali pentru evenimente cu pretentii; datorita cusaturii si imbinarilor mai ales permite un nivel de mobilitate foarte bun, sunt evitate cutele cand se pasesete si in plus sunt discreti si minimalisti.

La ANNA CORI gasesti astfel de modele cu textura interesanta in partea din fata, cu un accent  metalic la forma, in varianta sa de negru simplu, bordo sau maro.

Pantofii dintr-o bucata

Nu vei observa cusaturi de-a lungul acestora. Sunt impresionant de atractivi, prin liniile sale fine, prin rafinamentul pe care il exprima. Au inchidere in siret, cum de altfel trebuie sa aiba orice pantof elegant. Acestia ii vei alege daca doresti sa iesi din tipare. Atentie insa, nu vei dori sa faca cute inestetice la pasit, deci este absolut necesar sa fie vorba de pantofi din piele naturala, bine lucrati, asa cum vei gasi la ANNA CORI spre exemplu.

Atentie la cat sunt de alungiti. Pentru persoane mai scunde un astfel de pantof va arata ridicol.

Pantofii din lac

La fel cum se spune in cazul femeilor ca trebuie sa aiba in garderoba o rochie neagra, in cazul barbatilor si la capitolul incaltaminte eleganta cei din lac sunt un bun exemplu. Trebuie sa ii ai pentru eleganta pe care o reprezinta. Sunt de un efect deosebit, prin insasi textura lor lucioasa.

Extra sfat: alege si altfel de culori dincolo de clasica varianta de negru sau maro. Au devenit deja idei consumate astfel ca ai nevoie de un design original pentru a iesi in evidenta cand vei purta astfel de incaltaminte. Poti opta pentru tonuri de bordo spre exemplu sau tonuri in degrade, interesante si originale.

De asemenea, acorda atentie si la partea de talpa. Daca este fina, asta nu inseamna ca este de bine. Riscul de alunecare este mai mare, asadar, pe ringul de dans nu vei mai putea dansa la fel de bine. In orice caz, talpa trebuie sa fie si ea calitativa si sa prezinte detalii care sa ofere stabilitate.

Pentru optiuni variate si calitative ANNA CORI dispune de o vasta colectie pentru barbati.

Leave a Reply