Eleganta vestimentara intre propriul gust si cel al profesionistilor

Participarea la un eveniment cu staif presupune intotdeauna abordarea unei vestimentatii elegante. Nu te poti imbraca in blugi si in tricou cand mergi la o petrecere de seara eleganta sau cand mergi la opera ori la o receptie.

Este drept, se mai practica asa ceva in zilele noastre insa cel cu pricina nu se va simti in largul lui. Deci, pentru o seara speciala imbracam haine speciale. Si ce facem? Alegem de la DyFashion dupa propriul gust sau apelam la un profesionist?

Doamnele care isi aleg propriul gust in materie de haine se pot gandi in primul rand la o rochie de seara eleganta care sa-i puna in evidenta silueta. Chiar daca nu este una trasa prin inel, ci mai voluptoasa, se va gasi si pentru ea o rochie care sa creeze o atmosfera festiva participantei la petrecere.

Asezonata cu accesorii inspirate si o coafura simpla si ingrijita, pantofi cu toc si un parfum discret, vestimentatia de seara va fi inevitabil o atractie indiferent de grosimea taliei.

Profesionistii vestimentari sau stilistii cum mai sunt denumiti, situeaza pe primul loc, cand vine vorba de evenimente festive cu stil, rochia de seara neagra, rosie, mahon sau verde inchis.

Aceste trei culori au fost dintotdeauna cele mai folosite pentru rochiile de seara. Si asta pentru ca sunt culori elegante, puternice si cu personalitate. Putine femei care le adopta dau gres cu ele. In schimb, rochiile de seara de culoare crem sau culoarea oului de rata au cel mai mare procentaj in materie de esec vestimentar.

Cel mai bine e sa va feriti de o astfel de culoare care nu scoate in evidenta nimic, ci doar estompeaza, si nu creeaza contraste inspirate si sexy.

Daca cumva va alegeti o rochie lunga, cu trena, este bine sa va ganditi de doua ori inainte de a o imbraca. Trena presupune un spatiu de miscare mai larg si atentie marita pentru a nu fi calcata de cineva sau de a fi prinsa sub piciorul unui scaun sau in portiera unei masini. Trenele de la rochii presupun un anume risc de accidentare.

Asa ca, daca spatiul de etalare nu este mare mai bine evitati rochia cu trena sau legati-o printr-un accesoriu sic de incheietura mainii. Va fi foarte elganta aparitia intr-o astfel de ipostaza, mai ales ca ridicarea trenei va lasa sa se vada si ceva din trup, cel mai adesea picioarele.

Rochiile de seara devin elegante insa pe acele persoane care, intr-adevar, stiu sa se poarte elegant. Iar pentru aceste doamne, alegerea rochiei este intotdeauna un lucru usor.

Leave a Reply