Demisia lui Daniel Barbu

Din punctul meu de vedere, in tara noastra, anumite ministere sunt mai mult de forma, nu au un rol important pentru societatea in care traim,nu spun asta in sensul ca nu ar trebui sa existe, doar ca au o existenta nesemnificativa. Unul din aceste ministere, este cel al culturi. Astazi un om, Daniel Barbu, a ales, sa demisioneze din functia de ministru al acestei institutii, motivul ? O greseala cumplita de exprimare. Pentru Romania, aceeasta demisie, este o ciudatenie, poporul nostru drag, fiind obisnuit cu rahaturi politice, mult mai mari decat, acesta greseala copilareasaca de exprimare, a acestui domn.

Ca orice om cu putina minte in cap, domnul acesta, a fost foarte revoltat, vizavii de bugetul, pe care,ministerul condus de dansul, ar fi urmat sa-l primeasca, drept urmare, dansul si-a manifestat off-ul in public, din pacate pentru dansul, forma si exprimarea aleasa, nu au fost cele mai fericite, de aici urmand o avalansa mediatica, si reactii la nivel inalt.

Problema reala, nu este, declaratia nefericita, ci fix bugetul, pe care acest minister urmeaza sa-l primeasca.

Romania ramane in continuare o tara a absurditatilor, in care ne legam de amanunte, facem emisiuni interminabile despre nimic, dar solutii la probleme reale, nu avem timp sa cautam.

Sincer sa fiu, nu cunosc traiectoria politica a acestui om, nu cunosc realizarile sale, nici macar nu mi-e simpatic, look-ul sau cred ca tine de alt secol, dar in afirmatia nefericita pe care a facut-o , eu gasesc un adevar, cultura, primeste un buget mizerabil.

Oare aceasta este rezolvarea, sa fie Daniel Barbu, singurul om politic, care merita sa plece din guvern ? Restul de ministri sunt impecabili ? Tara merge bine?

Omul a spus o prostie, dar avea dreptate.

Din pacate pentru el, greseala de exprimare i-a fost fatala.

De azi inainte cu siguranta vom fi mult mai culti.

Leave a Reply