De ce este necesar sa utilizezi aparatura calitativa de testare a betonului?

La prima vedere ai putea spune ca testarea betonului si rezistenta acestuia este treaba specialistilor de pe santier. Daca vrei sa iti asiguri rezistenta structurii locuintei sau constructiei de orice tip pe o perioada indelungata de timp, este indicat sa iti iei cateva masuri de precautie.

Indiferent de tipul betonului turnat – armat sau precomprimat – este recomandat ca acesta sa fie testat corespunzator inainte de utilizare.  In prezent, acest lucru este usor si la indemana oricui prin aparate testare beton calitative. Insa si aceste aparate trebuie sa indeplineasca norme calitative, pentru ca rezultatele sa fie eficiente.

Un punct de reper pentru cei care opteaza calitatea inainte de toate este Precisa. Acest magazin si-a castigat renumele de-a lungul timpului prin urmarirea standardelor mereu la un nivel inalt calitativ.

O certificare in acest sens este oferita de catre furnizorii cu care acestia colaboreaza. Cativa dintre furnizorii externi sunt GFL, HACH, HANNA, GERBER si altii. Furnizorii externi specificati detin certificate in conformitate cu legislatia si normele internationale.

De ce sa alegi echipamente de testare a betonului?

Atat pentru sectorul privat, cat si pentru cel public, Precisa detine in catalog o gama variata de aparate testare beton. Dispozitivele de tipul preselor, malaxoarelor, tiparelor pentru beton trebuie sa fie caracterizate de rezistenta.

Spre exemplu, procesul de productie al betonului trebuie sa fie realizat conform unor norme si standarde calitative. Acest lucru presupune un control amanuntit asupra acestei actiuni.

Exista o serie de motive pentru care este necesara testarea betonului cu ajutorul echipamentelor de specialitate. Cateva dintre acestea sunt prezentate in cele ce urmeaza.

  • Realizarea aspectelor ce tin de siguranta si calitate a lucrarilor finale.
  • Date precise legate de produs si analizarea acestora.
  • In functie de calitatea betonului va fi dictata perioada de viata a constructiei din beton.
  • Stabilirea performantelor atinse de materialele utilizate in compozitia betonului.
  • Evaluarea structurii betonului inainte si dupa utilizare, precum si analiza periodica, in functie de diverse intemperii la care este supusa respectiva structura.

Cei care si-au dezvoltat o afacere in acest sector de activitate – aparatura de testare a betonului – sunt deja familiarizati cu tehnicile si strategiile pentru obtinerea rezultatelor in mod eficient si precis.

La ora actuala, situatia drumurilor din Romania este un subiect intens discutat. In acest sens se poate observa de departe importanta unei colaborari cu o firma ce ofera aparate ce functioneaza cu ajutorul unor tehnologii avansate.

Betonul are in general rol structural. De aceea, indiferent daca este vorba despre o constructie rezidentiala sau publica de tipul drumurilor testarea acestuia reprezinta un pas esential.

Mai mult decat atat, este recomandat ca pentru fiecare faza a unui proiect de turnare a betonului, esantioanele sa fie testate corespunzator.

Pentru rezultate optime este necesar si un instructaj de utilizare. Cei de la Precisa asigura servicii variate care vin in ajutorul utilizatorilor. In primul rand, se asigura asistenta tehnica pentru punerea in functiune a respectivelor aparate testare beton si nu numai.

Service-ul este gratuit in perioada de garantie si contra cost sau pe baza de contract, in perioada post garantie.

In plus, specialistii ofera suport tehnic pentru o utilizare cat mai eficienta. Mai multe detalii, cat si gama de aparatura pentru testarea materialelor de constructii de la Precisa o poti regasi accesand site-ul oficial.

Leave a Reply