Cum te ajuta Cognitive SEO pentru noile update-uri Google?

Cu actualizarile Penguin si EMD, trebuie sa intelegeti cu adevarat legaturile. Momentul in care aveti o gramada de legaturi care ar creste rankul dvs. (indiferent de unde provin) este mult timp disparut.

Dupa actualizarea Penguin, Google a devenit mult mai inteligent si poate analiza profilurile de link-uri ca niciodata inainte.

Din fericire am gasit promotii softuri SEO si am cumparat un intreg pachet care sa ma ajute sa rezolv si aceasta problema. Poti intra pe link si contra unui abonament foarte mic vei avea aceste softuri la dispozitie.

Acesta este motivul pentru segmentarea si clasificarea legaturilor este una dintre cele mai bune modalitati de a intelege ceea ce face un rang al site-ului, din punct de vedere al legaturilor.

Cand actualizarea Penguin s-a desfasurat, a lovit o multime de site-uri ale caror profiluri de backlink pareau nenaturale.

Multi dintre practicienii SEO care se afla in spatele acestor site-uri web au construit legaturi prin scurtaturi – le-au cumparat, folosind instrumente de black hat, au platit altor persoane sa construiasca legaturi pe site-uri de calitate inferioara etc.

Nu aveau nicio strategie pentru calitatea legaturii – si au avut grija doar de cantitatea de link-uri. Pentru a mentine lucrurile drept si natural in web pentru oameni, Google a lansat actualizarea Penguin pentru a pastra in cele din urma aceste legaturi sub control.

Google se concentreaza pe furnizarea celor mai bune rezultate in pagina cu rezultate ale motorului de cautare – pentru a face acest lucru, curata site-uri web cu link-uri fictive si de calitate scazuta care nu au fost castigate cu adevarat prin valoarea site-ului lor, ci au fost construite folosind instrumente si / folosind bani sau stimulente.

Acestea sunt zilele in care specialistii SEO neetici trebuie sa-si intensifice jocul si sa joace la un nivel mai echilibrat.

In primul rand, trebuie sa intelegem ce gandeste Google despre legaturile noastre. In mod normal, aceasta nu este o treaba usoara, avand atat de multe variabile care intra in ecuatia de rang.

Nu exista multe instrumente care sa va ajute sa intelegeti profilul dvs. de legatura. In analiza mea am folosit CognitiveSEO, un instrument de verificare backlink pe care l-am revizuit aici.

Exista peste 18  caracteristici noi adaugate la sectiunea de analiza backlink a instrumentului lor. Detaliile link-ului sunt incredibil de granulare, cu un accent puternic pe simplitate, astfel incat chiar si webmasterii de baza pot intelege ce se intampla cu backlink-urile site-ului sau.

Iata o scurta lista a catorva dintre caracteristicile sale, astfel incat sa puteti simti rapid ce poate face pentru dvs.:

  1. Date de legatura proaspete si complete de la cei mai buni furnizori de date de legatura.
  2. Re-crawled & Classified On-Demand pentru tine.
  3. Un tablou de bord pentru o pagina pentru a-ti conduce toate legaturile.
  4. Importa linkuri suplimentare de la Google Webmaster Tools si altele.
  5. Alerte noi de legatura atat pentru site-ul dvs., cat si pentru concurentii dvs.
  6. Ancora Text Cloud & Common Anchor Texts.
  7. Puncte de date noi pentru viteza legaturii.

Am desfasurat o campanie pe sistemul lor pentru a vedea cum raporteaza datele.

In cazul meu, trebuia sa identific rapid diferenta dintre legaturile dintre site-ul meu si concurentii mei.

Leave a Reply