Cum sa iti alegi numele de model de videochat

Daca esti interesata de un job intr-un studio de videochat, probabil ca ai aflat deja faptul ca acesta va fi confidential.

Mai exact, nimeni nu va sti ocupatia ta si totodata sansele de ca printre admiratorii tai sa se regaseasca si utilizatori romani sunt inexistente. Drept urmare, contul tau de pe platformele de videochat vor fi de asemenea bine realizate astfel incat sa nu poti fi deconspirata.

Profilul tau de pe platformele pe care activezi nu poate avea numele tau real. Va fi folosit mai degraba un nume de scena, astfel incat confidentialitatea sa poata fi pastrat la un nivel inalt.

Nu poti alege orice nume. Acesta este foarte important si chiar decisiv pentru succesul tau in domeniul videochatului. Este prima decizie importanta pe care o iei iar noi vom incerca sa te ajutam sa iei cea mai buna decizie atunci cand iti alegi numele de scena.

Am decis sa solicitam ajutorul echipei de la smartchat.ro, un studio de videochat din Galati cu foarte multa experienta in acest domeniu. Drept urmare, sfaturile de mai jos sunt cele mai bune pe care le poti primi la inceput de drum!

Numele ales va fi brandul tau

Spunem ca nu poti alege un nume oarecare deoarece ca model de videochat trebuie sa iti construiesti propriul brand. Trebuie sa fii usor de tinut minte iar membrii sa revina mereu la tine. Fara un nume memorabil va fi foarte greu sa iti construiesti o retea de membri fideli.

Ar fi pacat ca unii membri sa isi doreasca sa revina pentru o sedinta privata cu tine, insa sa nu-si aminteasca nickname-ul tau astfel incat sa te poata gasi. Un nume prost ales inseamna bani pierduti.

Alege-ti un nume cat mai atragator dar simplu de memorat

Cel mai important detaliu de care trebuie sa tii cont este faptul ca numele tau trebuie sa fie usor de tinut minte. Trebuie sa fie memorabil! Totodata, acesta trebuie sa fie si atragator, putin misterios, astfel incat sa starnesti dorinta membrilor de a te cunoaste.

Nu cauta idei de nume pe internet. Probabil ca vei gasi, dar acestea nu vor fi originale. Nu vor spune nimic despre personalitatea ta. Si totodata este foarte probabil ca utilizatorii sa se fi intalnit deja cu acest nume, ceea ce cu siguranta nu te-ar avantaja.

Alege un nume scurt

Un nume foarte lung este totodata un nume greu de retinut. Drept urmare, iti recomandam sa optezi pentru un nume de scena ceva mai scurt, de maxim 12 caractere.

Cu cat numele este mai scurt, cu atat este mai usor de retinut. Cu toate acestea, nu trebuie sa alegi un nume scurt insa deloc atragator, doar cu speranta ca iti va aduce succesul.

De asemenea, daca ulterior vei decide ca trebuie sa treci la nivelul urmator si sa iti construiesti un site, atunci numele tau va reprezenta numele domeniului. Este acesta disponibil? Ar trebui sa il rezervi din timp, astfel incat sa nu profite altcineva de popularitatea pe care o vei castiga dupa ceva timp.

Foloseste-te de aceste trei sfaturi simple si cu siguranta iti vei gasi un nume de scena foarte bun!

Leave a Reply