Cum să faci cea mai bună alegere în materie de torturi pentru copii

De multe ori, alegerea unui tort aniversar pentru copilul nostru poate fi mai dificilă decât cumpărarea unui tort pentru un adult. Clasicele floricele sau mașinuțe nu își mai fac de mult efectul. Noua generație este mult mai sofisticată și, prin urmare, mai greu de surprins. Analizează cu atenție pasiunile și interesele copilului tău și încearcă să găsești o cofetărie cu expertiză, care le poate pune în practică.

Și atunci, preferăm o cofetărie care ne oferă posibilitatea de a personaliza produsul, așa cum ni-l dorim. Mai ales atunci când știm cât de important este tortul pentru micuțul nostru!  Bucuria din ochii copilului este cea mai mare motivație pentru un părinte, așa că alegerea trebuie să fie una care să nu dezamăgească.

Ține cont de pasiunile celui mic atunci când alegi tortul

De la vârsta de trei ani, copiii încep să-și facă prieteni, să participe la zile de naștere și să înțeleagă noțiunea de petrecere. Cu siguranță, când va veni ziua lor, vor vrea să fie ei în centrul atenției, să se simtă speciali, copleșiți cu cadouri și răsfățați cu un tort de-a dreptul spectaculos.

Tortul este momentul culminant al evenimentelor festive, mai ales atunci când vine vorba de petreceri pentru copii. Dincolo de gust, micuții sunt foarte atenți la forma și aspectul tortului. Cu cât are un ornament mai sofisticat, cu atât entuziasmul va fi mai mare.

Decorul, locația și momentele surpriză sunt importante, însă tăierea tortului va fi, cu siguranță, elementul cheie. Suflatul în lumânări și sesiunea de fotografii sunt așteptate, de obicei, cu sufletul la gură de copii.

Pe lângă plăcerea proprie, tortul este și un motiv de mândrie pentru cei mici. Cu cât tortul va fi mai admirat de prieteni, cu atât satisfacția lor va fi mai mare și se vor simți mai deosebiți. Așa că este important ca tortul să fie cool, ornat cu imaginație și, cel mai important, reprezentativ pentru personalitatea copilului.

Un tort spectaculos nu trebuie să facă rabat de la calitate

Dacă cei mici sunt atrași mai mult de designul tortului, părinții ar trebui să fie preocupați și de compoziția acestuia. Alimentația nu este un aspect care trebuie neglijat, mai ales atunci când vine vorba de cei mici. Aspectul este cu atât mai important cu cât știm că majoritatea copiilor îndrăgește dulciurile și va mai cere, cu siguranță, încă o felie.

Responsabilitatea părinților care organizează petrecerea este cu atât mai mare, având în vedere că din tortul respectiv vor mânca și ceilalți copii prezenți la petrecere. Așa că ar fi bine să optați pentru o cofetărie care:

  • Folosește ingrediente naturale – cu excepția coloranților folosiți pentru decor, este indicat ca în compoziția tortului să se afle cât mai multe ingrediente naturale
  • Oferă posibilitatea alegerii compoziției –
  • Pune la dispoziția clientului un certificat de conformitate
  • Păstrează tortul în condiții optime – dincolo de faptul că ornamentele s-ar putea deteriora, există riscul a și ingredientele din compoziție să devină toxice dacă produsul nu a fost ținut la o temperatură adecvată.

În plus, după ce bifezi toate aceste aspecte, probabil că nu ai vrea să pierzi foarte mult timp deplasându-te fizic până la cofetărie. Și nici nu vrei să te complici cu transportarea tortului până acasă. Așa că, cea mai bună soluție este să apelezi la o cofetărie online.

Leave a Reply