Cea mai fidela iubire a mea vine direct din Africa de Sud

Am cunoscut multe persoane frumoase de-a lungul timpului, dar niciuna nu a fost vreodata corecta sau loiala fata de mine. Am putut observa cum de-a lungul timpului atitudinea unora a inceput sa se schimbe radical fata de mine, iar in urma sa ramana doar cenusa unor vremuri care niciodata nu mai au cum sa fie reinviata.

In fiecare dintre aceste situatii, care m-au dezamagit profund si m-au facut sa scrasnesc din dinti, am avut mereu langa mine o ceasca de ceai Rooibos.

De foarte multe ori cand perceptia imi era afectata din cauza durerii sufletesti, o ceasca de ceai ma facea sa ma pun pe picioare si sa fiu din nou ca inainte.

Gresesc totusi sa spun ca am consumat acest ceai, special de altfel, numai in cazurile in care eram trista. Pentru ca in orice „relatie” trebuie sa ne sprijinim si la bine si la rau, am impartit momente foarte placute in compania acestui ceai.

De cum l-am cunoscut, am inceput sa citesc cat mai multe informatii despre el; am gasit pe livadacuceai.ro o sursa buna si de informatii, dar mai ales de tipuri de ceaiuri. Numai asa am putut sa aflu ca este un sortiment special, de fapt, nu doar din auzitele unor persoane nespecializate.

Si uite cum am ajuns eu sa devin cea mai credincioasa consumatoare a acestui tip de ceai, care m-a ajutat printre altele sa imi depasesc episoadele de insomnie, durerile de cap, dar si problemele pe care le aveam intr-o perioada cu pielea.

Apoi, cu el am impartit fiecare experienta oferita de cunoasterea unei persoane noi. Odata la cateva saptamani sau luni, invitam colegi sau cunoscuti sa bea ceaiul cu mine. In asa fel aveam sa reusesc sa ii cunosc cel mai bine, pentru ca, hai sa fim sinceri, ei se aflau pe terenul meu si orice gest nu ar fi avut cum sa treaca neobservat, din partea mea.

In unele dati mi s-au intamplat tot felul de lucruri curioase in legatura cu respectivii, mai mult sau mai putin necunoscuti. Cei care s-au strambat la ceaiul Roibos preparat de mine si achizitionat de la Livada cu Ceai, s-au dovedit a fi persoane de neincredere, a caror scop nici acum nu il cunosc.

De felul meu, eu nu ma lansez in afirmatii sau in concluzii mult prea rapide, fara ca macar sa le cunosc. De aceea spun ca mi se pare foarte amuzanta potrivirea in aceste cazuri. E foarte ilar daca stau sa ma gandesc ca acest ceai chiar a fost compasul pentru o foarte mare parte din interactiunile mele sociale.

Nu numai ca a stat linistit in dulapiorul sau, pana ce urma eu sa il iau, dar a fost un adevarat reper discret pentru mine. Ca sa fac o mica glumita pe acest domeniu, nici nu ar mai trebui sa fac cunostinta cu oamenii, ci sa-i intreb direct daca le place sau nu ceaiul, mai ales cel rosu, Rooibos.

In acest fel, voi fi scutita de foarte multe interactiuni sociale, care nu isi au rostul de cele mai multe ori. Mai putin stres, mai mult timp pentru mine, sa beau ceai cu continut puternic antioxidant si sa il achizitionez de pe Livada cu Ceai!

Leave a Reply