Camere de hotel cu vederi care-ti taie respiratia

Prin calatoriile noastre prin lume, probabil am vazut multe lucruri minunate si privelisti de neuitat. Sunt insa cateva locuri in care vederile care-ti taie respiratia te intampina de cum deschizi ochii, in fiecare dimineata. Sunt camerele de hotel care ofera vizitatorilor niste imagini care cu greu pot fi descrise in cuvinte.

Muntele de Jad, din Santa Lucia

Muntele-de-Jad-Santa-Lucia

Sunt doar trei pereti in camerele de tip sanctuar ale hotelului Jade Mountain din Santa Lucia, cea de-a patra latura a camerei fiind un spatiu deschis, ce ofera o vedere incredibila catre Marea Caraibilor. Piscinele private fara margini, care-ti ofera senzatia de cascada, dar si baile exterioare cu sistem de masaj jacuzzi sunt alte modalitati de relaxare in aceste locuri de vis.

Hotelul Shangri-La, din Paris

hotel-paris

Duplexurile cu vedere la Turnul Eiffel ale hotelului Shangri-La din capitala Frantei ofera cele mai elocvente vederi ale Oasului-Lumina. Astfel, locatarii acestor camere spatioase au vederi catre legendarul turn proiectat de Gustave Eiffel, dar si catre apele linistite ale fluviului Sena. In plus, beneficiaza de niste terase in care puteti sorbi in liniste cafeaua de dimineata, bucurandu-va din plin de aerul parizian.

Hotelul Atlantis din Dubai

atlantis-the-palm

Odata popositi in acest hotel somptuos, va veti bucura de un perete intreg sub forma de acvariu cu pesti exotici. De asemenea, apartamentele subacvatice ale Palmierului din Atlantis ofera mai mult decat atat, cu podele transparente, pe sub care trec rechini si alte vietuitoare marine. Toate acestea sunt in legatura cu Laguna Ambasadorilor, spatiul subacvatic in care intalniti nu mai putin de 65.000 de animale marine, care salasluiesc in recifuri colorate in toate nuantele pamantului. Oaspetii se pot bucura, de asemenea, de imaginea pestilor trecand pe sub ei chiar cand sunt in cazile immense cu pereti transparenti, ceea ce face ca efectul de laguna oceanica sa fie mult mai realistic.

Leii savanei, mai aproape in Sabi Sand

Chalkley-tree-house

Puteti dormi sub cerul instelat la Chalkley’s Treehouse, in rezervatia Desertul Leilor, din Africa de Sud. Construita pe o platforma intr-un arbore de pluta vechi de secole, camera ofera o vedere la care doar vulturii savanei au parte, catre tufisurile africane si animalele care isi duc viata pe langa acestea. Oaspetii ajunsi la casa din copac la asfintit, sunt intampinati cu bauturi reci si cina in stil picnic, pentru improspatarea fortelor.

Hotelul Ritz-Carlton din Shanghai

Ritz_ShanghaiPudong

Camerele de la Hotelul Ritz-Carlton din Shanghai ofera vederi uimitoare asupra orasului, fiind construite din pereti de sticla, de sus pana jos. Oaspetii sunt intampnati cu ceai si cafea din partea casei, iar o limuzina este pusa la dispozitia lor in mod gratuit, pentru calatorii pe distante scurte. Un semn clar al ospitalitatii orientale, de care in mod sigur ne vom aminti.

Leave a Reply